Leilighet til salgs
Apartment Budapest Leilighet Budapest Lägenhet Budapest Lejlighed Budapest

Budapest leilighet til salgs/utleie

En leilighet ideel for en eller to personer!

Vi har en leilighet til salgs/utleie som ligger ikke langt fra metrostasjonen Klinikak i Budapest. Det betyr at den ligger midt i gryta for de som studerer medisin, ettersom hovedbygningen til universitetet ligger 10 minutter unna til fots, og flere klinikker nås på under 5 minutter til fots.

leilighet til salgs budapest leilighet budapest leilighet til utleie budapest leilighet i budapest

Leiligheten er på 53m2, og den ligger i et leilighetskompleks som ble ferdig i 2003, som betyr at komplekset og leiligheten selv er moderne og har høy standard. Den har balkong, to rom (det ene kan brukes som stue), bad, gang og amerikansk kjøkken.

Til fots tar det ca. 30 minutter å gå til gågata Vaci Utca fra leiligheten, og det nye kjøpesenteret Corvin kan nås på ca. 10 minutter. Bruker man metro kan man være midt i gryta på ca. 15 minutter. Og til inspirasjon for eventuelle medisinstudenter... en person som har bodd i leiligheten har akkurat fullført medisinstudiene med supre karakterer, så det kan være at den har god inflytelse på studiene dine!

Leiligheten har også en parkeringsplass (innendørs) som man kan bruke og som hører med til leiligheten.

Prisen for leiligheten ved leie er 2000 NOK per måned, og i tillegg kommer strøm, vann og faste kostnader (til dette bør man beregne ca. 1000 NOK). Ved kjøp er prisen ca. 475,000 NOK.

Ta kontakt for mer informasjon og om du skulle ha eventuelle spørsmål.

 Budapest